• Maa - Zon 10.00 - 18.00
  • ENERGIEWEG 22E, 3133EC VLAARDINGEN
  • 0626263253

Poetsen

Exterieur Auto Laten Poetsen In Vlaardingen Bij Holycars

Bij Holycars kunt u terecht om het exterieur van uw auto te laten poetsen in Vlaardingen. Door uw auto regelmatig te laten reinigen en te waxen of te laten coaten hebt u minder last van Uv-straling, straatvuil, weersinvloeden en pekel etc. Als uw ervaren specialist in autoverzorging staan we voor u klaar om de buitenkant van uw auto weer te laten stralen.
Vernieuwde aanblik van uw auto

In ons autopoetscentrum hebben we verschillende waxsoorten en coatings tot onze beschikking. Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon een krasje of een deel van de auto laten behandelen. Wanneer de glans of kleur van uw auto is vergaan, poetsen wij uw wagen weer helemaal op. Zo ziet uw voertuig eruit alsof u hem uit de showroom hebt gehaald. In overleg bespreken we uw wensen en de mogelijkheden en voorzien we u van advies. Na het bepalen van de gewenste dienst en een akkoord over de prijs, maken we een afspraak voor uw behandeling. Onze specialisten gaan vakkundig en snel voor u te werk. We zorgen te allen tijde voor een hoogwaardig eindresultaat, zodat u nog lang kunt genieten van uw auto.
Auto cleanen en polijsten

Naast het exterieur van uw auto laten poetsen bent u bij ons aan het juiste adres om de buitenzijde van uw auto te polijsten/auto te cleanen. Hierbij hebt u de keuze uit een aantal mogelijkheden die u terugvindt in onze prijslijst voor uw exterieur. Met een auto cleaning of schoonmaak zorgt u ervoor dat uw voertuig meer waard wordt bij verkoop of inruil.

Meer weten over uw auto laten poetsen in Vlaardingen bij Holycars? Neem via de contactpagina contact met ons op. Via deze weg kunt u tevens een afspraak maken.