Garantie

Heeft u uw droomauto bij Holycars gezien? Dan kan deze geleverd worden met bijbehorende Autotrust Garantie. Met de occasiongaranties van Autotrust weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aankoop. U koopt als het ware een extra zekerheid. Welke garantievorm op uw aankoop van toepassing is wordt bepaald op basis van de kilometerstand en de leeftijd van de auto. Dit verschilt van een basisdekking ‘Autotrust Standaard’ tot de meest uitgebreide garantiedekking ‘Autotrust Exclusief’’.

 

Welke dekkingsvorm het ook wordt, u weet één ding zeker: onverwachte reparatiekosten zijn met Autotrust verleden tijd.

Financiering / Lease

Uw voertuig leasen / financieren?
Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

 

Wij begrijpen als geen ander dat geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Holycars in Vlaardingen werkt daarom nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Zij kunnen u als toekomstige eigenaar / eigenares van een andere auto niet alleen voorzien van professioneel advies, maar ook van de passende lease- of financieringsvorm.

 

Zakelijk & particulier
In samenwerking met onze financierings- & leasepartners bieden wij mogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Omdat onze partners met diverse banken samenwerken, krijgt u altijd een scherpe rente.

 

Vraag naar de mogelijkheden of komt langs in onze showroom.

Importservice

Een auto importeren?


Een auto importeren is heel aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Met de importservice van Holycars kunnen we prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden. Wij begrijpen dat u niet helemaal thuis bent in alle regels en besparingsmogelijkheden. Valkuilen kunnen u onnodig op kosten jagen. Laat Holycars  in Vlaardingen het daarom voor u regelen.

 

Een scala aan mogelijkheden.

 

De auto import service van Holycars in Vlaardingen maakt het u gemakkelijk. Van ondersteuning bij auto import tot het volledig verzorgd importeren van uw auto. Wij kennen het importproces van a tot z en maken een auto importeren eenvoudig, zorgeloos, en zo voordelig mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Ons doel? U ontzorgen en laten besparen. Zo hebben wij al vele tevreden klanten die een beroep hebben gedaan op onze deskundige hulp bij het importeren van een auto.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verzekering

Uw autoverzekering. Zo geregeld.
U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Holycars in Vlaardingen werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Verzekeren is maatwerk.
Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Bij de verzekeringspartners van Deluxe Automotive in Soesterberg is uw auto in goede handen. Door de juiste vragen aan u te stellen wordt rekening gehouden met uw wensen en krijgt u een verzekering op maat tegen gunstige voorwaarden en scherpe premies.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Auto onderhoud bij Holycars in Vlaardingen.
Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Holycars kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Een grote en kleine beurt.
Bij een grote onderhoudsbeurt maken we de technische staat van uw auto volledig inzichtelijk. Zo controleren we uw distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Daarnaast zullen wij een APK-keuring uitvoeren zodat u de komende tijd weer veilig de weg op kan.

Door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren bij Holycars in Vlaardingen kunt u verrassingen voorkomen. Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op diverse punten, waaronder verlichting, banden en remblokken.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak(verzoek) indienen? Neem contact met ons op.

Copyright Holycars © 2021. All rights reserved.